Wie droomt er niet van om een eigen kavel te bemachtigen en hierop het huis van je dromen te bouwen. De gemeente Emmen heeft zo'n 120 kavels vrijgegeven tegen een betaalbare prijs.

Niet alleen is dit een unieke kans.. daarnaast kunt u ook nog eens op een geheel eigentijdse wijze geholpen worden door een makelaar, hypotheekverstrekker en bouwer die zich als één aanspreekpunt gebundeld hebben. Deze bedrijven met elk hun wortels in uw regio weten als geen ander dat u bij zo'n belangrijke beslissing goede en heldere voorlichting op prijs zult stellen.

Met onze unieke aanpak weet u in één afspraak hoe de financiering op maat er voor u uit ziet van u droomhuis. Ook krijgt u advies over het verkopen van uw huidige huis op de juiste manier en met de juiste timing. Efficiënt, helder en doeltreffend.. dat bedoelen we met eigentijds!

Accent Bouw Wonen, Heller & Heller en Uni Makelaardij zorgen ervoor dat u alle relevante opties transparant gepresenteerd krijgt, afgestemd op uw situatie met minimale inspanningen voor u!